logo
Zuid-Holland
NaamKorteland Motoren
URLhttp://www.kortelandmotoren.nl
PlaatsHardinxveld-Giessendam (zoek op de kaart)
Oordeel89 procent tevreden (24)11 procent ontevreden (3)Hans van Hartskamp, 17 Oct 2006, 20:09:54: Tevreden
Goede toko, veel ervaring in de verkoop en werkplaats.
Ze nemen de tijd voor je met de juist advies. Voor en door motorrijders.
Voormij een 8.5 als cijfer.

hans van duin, 27 May 2007, 17:01:25: Tevreden
veel keus wat betreft kleding, helmen handschoenen etc.de reparatie afdeling is zeer terzake kundig en de vekoop van nieuwe en gebruikte motoren is daar zéér aan te raden.

John van den Berg, 08 Jul 2007, 18:40:18: Tevreden
Hadden geen tijd voor een nieuwe voorband eigenlijk, tot ze de ouwe zagen, was niet veilig, er werd meteen tijd gemaakt. Ook voor mn nieuwe chokekabeltje was niet meteen tijd, maar prima uitgelegd hoe ik het zelf kon doen dus ze willen ook niet overal aan verdienen.

Aad, 28 Sep 2007, 17:15:39: Tevreden
Vandaag een paar handschoenen wezen kopen. Ontzettend vriendelijke mensen daar en een lekker bakje koffie gekregen. Zeker een zaak om eens terug te komen!

linda, 23 Jun 2008, 14:07:59: Tevreden
helpen me altijd direct als ik een vraag of probleem heb..
maken ook altijd even een praatje en hebben zelfs een keer mijn motor van de A15 opgehaald na een crash!!
toppers daar!!

Jurgen de Bruin, 03 Aug 2009, 13:52:54: Tevreden
Helemaal top deze zaak! Ik had een lekke achterband en ik heb ze op zondag een mailtje gestuurd met daarin een prijs opgave. Maandag direct antwoord met daarin een aantal banden en de prijs incl. montage. Voor deze prijs zouden ze hem zelfs (als ik er niet meer me rijden kon) thuis ophalen. Omdat ik niet de tijd had om de motor aan het begin van de middag te komen brengen kon ik ook om 17.00uur komen. Mijn reactie:"Jullie zijn tot 17.30uur open, dan haal ik hem in het weekend wel weer op" Niet nodig de monteur (Kees) werkte toch meestal tot 18.30, dus kon ik er gewoon op wachten. Geen probleem. Bakkie?? Je olie pijl is prima, remblokken en vloeuistof niveau ook goed. Bij de volgende beurt komen wel de voorremblokken aan de beurt. Je ketting mag je iets minder smeren, want dan hoef ik (kees) nieet zo te poetsen op je zijkap, daar bij je versnellingspook. Je ketting en tandwielen zijn overigens wel in prima conditie... Ik:"euuuhhh..., tjonge, dat is nog eens service.."

Prima zaak dus en ik kom er zeker nog eens terug.

Niels Colijn, 05 Dec 2009, 18:01:11: Tevreden
Vandaag langs geweest met een klein motorblokje. er zaten een paar bouten vast en die kreeg ik niet los. 2 monteurs een half uur bezig geweest, 2 schroevendraaiers naar de mallemoeren geholpen maar het is uiteindelijk wel gelukt!. ondertussen kon ik bakkie koffie drinken en beppe met die mensen. uiteindelijke kosten:0,- euro

zeer goede service!

Dummy, 06 Dec 2009, 11:58:29: Tevreden
Ik heb inmiddels twee motoren via Korteland gekocht. De service is uitstekend en er worden normale prijzen gevraagd. Er wordt niet moeilijk gedaan. De medewerkers zijn altijd in voor een leuk praatje en eventueel advies.

Met andere woorden gewoon een goede en eerlijke motorzaak.

Antruder, 03 Feb 2010, 20:02:19: Tevreden
Heb er nooit wat gekocht maar ging er eens kijken ter orientatie. Zeer vriendelijke mensen, gelijk bakkie koffie, nemen de tijd (ook vrijblijvend), zat kennis aanwezig. Fijne ervaring.

Richard, 25 Jun 2010, 01:10:54: Tevreden
De eerste paar bezoeken waren twijfelachtig. Als je zelf niet aandacht vraagt, komt er zeker niemand naar je toe. Je kunt dan gewoon 30minuten voor de kassa staan. Nu ik er een jaar laten (meerdere keren) weer kom is dit veel beter, direct vriendelijke hulp.

Toen ik twijfelde over de kwaliteit van een band en eigenlijk langs ging voor een nieuwe set, wisten ze mij gerust te stellen dat ik echt goede banden had, en dat meer geld uitgeven niet nodig was. Top!

Kleding is ook goed geregeld. Ging er eigenlijk naar toe met het idee 'passen en dan op internet goedkoper bestellen'. Maar nadat ze bijna 1.5uur bezig zijn geweest het ideale lederen pak voor mij te vinden, heb ik besloten dat deze service ook wat waard is. Zo tevreden, dat mijn vriendin er ook zojuist een motorpak heeft gekocht.

pedro, 21 Oct 2010, 21:01:57: Ontevreden
Niemand zegt je gedag, zelfs al kom je er al jaren.
Let op de garantie, hebben zelf de ervaring dat je een kat in de zak koopt en de garantie ineens niet telt!
Ik ga er nooit meer naartoe!

Paul, 05 Mar 2011, 16:57:47: Ontevreden
na aankoop van een K75RT bleek dat er niets aan aflevering gedaan was (wel afgesproken). voorvork keerringen waren lek, oliedruk sensor kapot, accu stond droog. mooie praatjes, maar afspraken na komen ho maar. als er echt iets gerepareerd moet worden doen ze dat overigens niet zelf, maar besteden het uit......

Rene, 12 Mar 2011, 00:49:44: Tevreden
kan je rustig een motor kopen...
wel goede afspraken maken op papier.

Michel, 31 May 2011, 20:56:24: Tevreden
ik kom er inmiddels al een jaar of 3, vanaf het begin met de bromfiets al, en nu met de motor ook, ik heb geen van mijn motoren daar gehaald, maar kom er wel voor 1 v/d 2 motoren met onderhoud (de ander ga ik liever mee naar de merk dealer)
verder komt al mijn motorkleding daar vandaan, en al mn helmen die ik tot nu toe versleten heb, ik kan er ook altijd wel terecht voor gewoon advies ergens over,
en verder is het logisch dat ze neit altijd gelijk tijd voor je hebben, zeker in het hoog seizoen, en al helemaal op zaterdag, verder zijn het een klein beetje eigenaardige, maar heel erg goede mensen, (zeker als je ze eenmaal kent)

Vera, 31 May 2011, 21:10:09: Tevreden
Kledingservice is prima, je kan altijd terugkomen als er iets niet goed is.
Afhandeling van mijn schade motor is ook top geregeld!

peter, 05 Sep 2011, 16:47:20: Ontevreden
belachelijke zaak niemand helpt je, je moet zelf maar uitzoeken wie er bij de kassa hoort. Dan loopt er een kees die denk dat ie jezus is met een arrgante kop. Als de boel er in brand vliegt ga ik helpen blussen. met benzine.

kees, 14 Sep 2011, 12:39:37: Reactie van dealer
Niemand die je helpt?????
Het blijkt dat je in Nederland in de ziektewet kan. Wat erg vervelend is voor een bedrijf.
Als er zo'n dag 2 in de ziektewet zijn lopen wij ook tegen een wat hogere muur aan.

Leuk als je dan wat begrip van een klant zou krijgen. In dit geval is het bij jou niet zo Peter, jammer.

Gelukkig zijn er collega's voldoende waar zeker ook de deur voor jou open zal staan Peter.
Toch blijf je welkom bij ons,

Vriendelijke groet Kees, en team Korteland Motoren

R. van Heukelum, 30 Mar 2012, 13:09:29: Tevreden
Buitengewoon leuke en vriendelijke zaak. Als 'motorrijder-in-opleiding' daar al aan het neuzen gegaan na aanraden van collega. Feit is dat ik daar niet weg ga. Nooit te beroerd je te helpen, vaak zelfs kosteloos. Nemen ruimschoots de tijd je te woord te staan, koffie erbij, eenvoud siert de mens wat dat betreft. Gewone mensen die hun werk meer naar behoren doen.
Wat betreft de accessoires idem dito, al mijn kleding komt er vandaan, je wordt ook op die afdeling perfect geholpen.

Als 'buitengewoon tevreden' een optie was, koos ik hem.

Intruder, 28 Aug 2012, 22:25:28: Tevreden
Alweer een tijdje terug meegemaakt.
Lekker aan het tuffen op mijn vs, breekt de veer van mijn jiffy.
Nergens de gpede maat te krijgen en kwam ik terecht bij korteland.
Nog nooit geweest, een vreemde voor hun dus.
Men: Kees?) ging zoeken in de oud ijzer bak en kwam terug met een iets langere veer.
Even aanpassen en kreeg hem zo mee. hoefde er niets voor te hebben.

Service met grote S.
Zou zo teruggaan.


Bmweetje, 05 Jan 2013, 19:07:24: Tevreden
Enkele keer daar geweest op de open dag,en vorige zomer daar een ART slot gekocht, en daarover een goede voorlichting gekregen.
Inderdaad vliegen ze je niet meteen om je nek als je binnenstapt, maar veel mensen vinden dat ook wel fijn,dat is persoonlijk.
Nu daar een motorfiets gekocht.
Eerst een oriënterend bezoekje gedaan, en geen moeite was teveel voor de verkoper.
Kun je zeggen : logisch in deze tijd, maar wat je leest is dat er genoeg zaken zijn die je nu ook niet naar behoren behandelen.
Vandaag 2e maal geweest, en naar tevredenheid zaken gedaan.
Verkoper drong niet aan,geen moeite was teveel, en we werden niet de deur uitgejaagd,ondanks de sluitingstijd al op de klok stond.
Zaterdag de motor ophalen en ik ga er van uit dat mijn tevredenheid blijft

Arno, 13 Jan 2013, 21:26:20: Tevreden
Leuke winkel met aardige mensen.
Proefritje? geen probleem, maken we hem gelijk effe in orde.. Zie je niet veel meer tegenwoordig

Ruben, 09 Oct 2013, 11:11:23: Tevreden
Eerste bezoekje was voor een jas, toen ik nog aan het lessen was. Zeer uitgebreid de tijd voor mij genomen en uiteindelijk met een leren jas naar huis gegaan die als gegoten zat. Dit terwijl ik kwam voor een doorwaai jasje.
Tweede ervaring was erg prijzig maar wederom super. Zaterdag gebeld dat ik een lekke band had. Afgesproken dat hij maandag laat in de avond opgehaald zou worden. Komt op die maandag avond de eigenaar mijn motor ophalen, neemt uitgebreid de tijd en erbij nog een lange klatspraat gehouden over de passie en dergelijken. Na het verwisselen van de band merkte de monteur op dat de achteras erg stroef was tijdens de proefrit. Dit heeft hij zonder bijkomende kosten verholpen en met fotos die hij met zijn mobiel had gemaakt uitgelegd wat hij gedaan had. Verder kreeg ik de complimenten dat ik een goede motor had gekocht. (In een praatje uitgelegd dat ik m nog maar pas had) En advies over de resterende levensduur van de overige slijtagedelen. Dit noem ik nou toeweiding en passie voor het vak!

Ze zijn wel duur wat occaision betreft, maar je krijgt er zeer veel service voor! (Het feit dat een R6 uit 2005 na bijna anderhalf jaar nog steeds niet verkocht is en nog steeds voor dezelfde (te hoge) prijs aangeboden wordt is gewoon niet zo slim natuurlijk)

Michel, 27 Sep 2015, 21:51:08: Tevreden
Een échte ouwe jongens krentenbrood motorzaak.

Inmiddels ben ik al 8 jaar klant bij Korteland.
en gelukkig net als de meeste erg tevreden.
Het kan soms even duren voordat je geholpen wordt als het druk is ( wat ook logisch is )
Maar als je aan de beurt ben krijg je altijd de volle aandacht. of het nou om een kapot knipperlicht gaat, of voor de aanschaf van een occasion.Jeroen , 12 Feb 2016, 15:41:02: Tevreden
Paar weken terug een BMW 1100GS gekocht, en
Mijn oude motor voor een eerlijke prijs ingeruild.

De dag dat ik de BMW ging ophalen was het noodweer. Dus verzopen en verkleumd kwam ik aan. Na een bak koffie en het overschrijven kon ik op pad met mijn nieuwe motor, maar eerst kreeg ik nog een nieuwe (droge) Ducati trui en een Revit regenbroek zodat ik in ieder geval droog de weg op kon.

Kort na aanschaf merkte ik dat de koppelinsplaten versleten waren. Na een mailtje van mij werd ik terug gebeld en ik kon de motor brengen voor nieuwe platen onder garantie en kreeg zolang een leenmotor mee.

Dus niets dan lof voor deze prima motorzaak.

Edi, 14 Nov 2016, 12:09:39: Tevreden
Ik heb daar geen motor gekocht, maar mijn beemer is er wel in onderhoud. Inmiddels al een paar dingen moeten laten doen, door de leeftijd en kilometers.
Leenmotor is in principe geen probleem, in principe... (geen klacht van mijn kant!!)
Kleding een paar maal geprobeerd, maar mijn postuur (handen en voeten) vereisen wat specials :)
De tijd werd er echter wel genomen voor mij, dus uiteindelijk wel een niergordel gekocht.

Kortom, ik kom er vaker en blijf er komen. Ze zijn niet de goedkoopste, maar de service is PRIMA!

Henk, 05 Sep 2017, 18:21:51: Tevreden
Fijne zaak.altijd goed geholpen

Albert Bloem, 15 May 2018, 10:11:21: Tevreden
Fijne motorzaak zonder poespas, heeft nog best wel een beetje het dorpse karakter en een prima service.
Prijzen zijn acceptabel en je kan er altijd terecht voor advies en een praatje.
Bij onderhoud duidelijke afspraken en je wordt gebeld als ze rare dingen tegenkomen.
Voor mij geen andere motorzaak.

Ron, 10 Jun 2018, 15:15:47: Tevreden
Onlangs een motorfiets gekocht. Na een paar weken was hij nog niet met 10 paarden aan de gang te krijgen.
De eerst volgende dag gebeld, en tevens diezelfden dag opgehaald.
De week erna waren de problemen verholpen en kon ik er na een prima service weer mee naar huis tuffen.
Al met Al ben ik er uitstekend geholpen.

Jouw naam
Oordeel
Opmerkingen 
Vanwege vervelende spammers kunnen we geen url's accepteren.

Terug naar dealerinfo